Cookies verbessern das Surferlebnis. Wenn Sie diese Internetseite nutzen, stimmen Sie der Verwendung von Cookies Mehr Info
Home Landkarte Bewertungen Wetter Anmelden Info Merkbox(0)
Suchen Merkbox(0) Landkarte

Am häufigsten gesehen:

Camping Olšina - Lipno

Černá v Pošumaví 2732x

Kemp Keramika

Hracholusky 2084x

Vranovská pláž - Holiday park

Vranov nad Dyjí 1931x

Autocamp Jenišov - Lipno

Horní Planá 1870x

Bestbewertete Camps:

Karavan Kemp Zlosin

Velké Losiny 4.46 Punkte

Eurocamping Bojkovice

Bojkovice 4.43 Punkte

Kemp U Kučerů

Zlatá Koruna 4.38 Punkte

Kemp Rusava

Rusava 4.33 Punkte

Autocamp Jenišov - Lipno

Horní Planá 4.32 Punkte

Bewertungen:

Klára Vránová *****
Byli jsme zde 3 dny v období 4/2024 a byly jsme náramě spokojeni, dobré jídlo, personál a čisté sociální zařízení. Příroda překrásná.

Zdenek *****
Zavreny uz 10 let, chatra, uvnitr stale plne vybaven.

bydlík ****
Od roku2023 jezdíme jen sem a i syn zde byl s dcerou na týden, vždy s karavanem. perfektní a majitelé jsou v pohodě a i velice vstřícní. A o pivu nelze mluvit ,,skvělé,,

Jinek Zdeněk **
záchody 300m od hospody. Obsluha bídná,vypelichanej pes majitele zabírá místo a majitel je hulvát.

Vladimír Gavriněv *****
Strávili jsme zde s manželkou tři dny ubytovaní v pokoji a byli jsme naprosto spokojení. Zařízení pokoje, kuchyněk i koupelen a záchodů výborné, vše stoprocentně funkční a dokonale čisté. Při srovnání s kempy v Rakousku, Německu i Švýcarsku obstojí výborně. Velice rádi přijedeme znovu.

M.K. *****
Do kempu jezdíme minimálně jednou ročně, letos se k vám dostaneme snad dvakrát, už jsem si domluvila dovolenou v práci :-) chtěla bych tímto poděkovat majiteli kempu za to že úroven kempu stále zlepšuje a čistota je zde na prvním místě a v hodití chatičce jsme se cítili skvěle, nové, čisté. Doporučuji a naši mladí k vám jedou za měsíc.

marketaendler ****
Hezké a čisté chatky, doporučujeme.

Drahoslav Laško ****
Jezdím tam už tři roky.Za mě úplná spokojenost.Všem doporučuji.

Vojta Š. *****
Upravené plochy, dobrá restaurace- domácí kuchyně - skvělá a velké porce.

Václav Krpejš *****
Super místo, perfektní zázemí, funguje v souladu s přírodou, výborná domácí kuchyně, převážně z vlastních zdrojů, vřele doporučíme rodinám s dětmi, cyklistům, vinařům. Moc děkujeme.



Bewertungen und Diskussion

RS Radost Vlastějovice, Vlastějovice

Hier können Sie Ihren Kommentar auch mit dem Foto einfügen, wo Sie waren, was Sie gesehen haben.. Kommentar einfügen »

RS Radost Vlastějovice

Bezirk: Kutná Hora
14. 06. 2023
Von: Tomáš

Velmi příjemné místo, skvělý ochotný personál, dobré ceny, čisto. Určitě mohu doporučit i pro velké skupiny.

RS Radost Vlastějovice

Bezirk: Kutná Hora
08. 09. 2022
Von: Zlata

Vybrali jsme si tento retro kemp u Sázavy v srpnu a byli jsme spokojeni, chatky, koupelny, jídelna, vše čisté, dobře tu vaří, velmi příjemní provozovatelé. Snadná dostupnost na Posázavský Pacifik a pěkné výlety v okolí - z Ledče n. Sázavou stezka J. Foglara, ve Zruči n. S. zámek, ap. Koupání v nedalekém rybníku, v řece Sázavě letos málo vody - velká vedra.

RS Radost Vlastějovice

Bezirk: Kutná Hora
27. 05. 2022
Von: Bortl

Byli jsme zde na moto srazu a vše super čisto, super kuchyň, ochotný personál, Není co vytknout

RS Radost Vlastějovice

Bezirk: Kutná Hora
15. 05. 2012
Von: jirka

Ještě mi to nedá a vrátím se k příspěvku \"Lenky\" - v rádobykempu rozhodně žádné koupaliště není a to ani v nejbližším jeho okolí. Vycachtat se může max. ve špinavé Sázavě nebo si zajet až do Kutné Hory - prostě co píše je nesmysl. Navíc v r. 2011 měl i kempíček jiného majitele a rozhodně tedy ne tu osobu, která to kazí letos :( - nebo byla pisatelka v úplně jiném kempu a hdnocení psala na něco úplně jiného! Škoda že jsem si tu špínu nevyfotil, příp. tu 1 sprchu odlělenou závěsem od pisoáru a WC. nedovedu si představit tu lábuž sprchovat se vedle/spolu s močícími a kadícími návštěvníky putyky :(:(...

RS Radost Vlastějovice

Bezirk: Kutná Hora
13. 05. 2012
Von: Tadeaš

Chtěli jsme tu stravit hezký víkend spolu s kamarády a k našemu překvapení došlo k nevídanemu: k cenam dohodnutým po shlednutí cenníku a konzultaci s provozovateli se cena zvýšila z noci na noc a došlo i k platbám za služby které měli být v ceně pobytu..!! Přišlo mi to minimálně nefér a zkazilo mi to dojem na hezkou krajinu a okolí. Přeji lidem aby se přijeli podivat na krásnou krajinu, ale raději do jiného kempu, či jiné lokality...

RS Radost Vlastějovice

Bezirk: Kutná Hora
12. 05. 2012
Von: Šárka

Prostředí kempu bylo příjemné. Chování majitelů však bylo otřesné!!!! Měli jsme v kempu zarezervováno několik chatek na víkend. Zprovoznili jich pouze část. Neochotní a nepříjemní, obsluha pomalá. Za ubytování účtovali jiné - vyšší ceny, než měli uvedené v ceníku a než byli i předem dohodnuté. Absolutně nedoporučijí! Již nikdy více!

RS Radost Vlastějovice

Bezirk: Kutná Hora
08. 05. 2012
Von: Jirka

Místo by bylo pěkné, kdyby majitelka byla z řady slušných podnikatelů, nikoli zlatokopů. Nic dlouho a osobně předem dojednaného neplatilo, ceny prakticky najednou výrazně vyšší, neochota a hrubost. Špinavé nádobí, najednou nebyla možnost ani uspořádat si dohodnutý volejbalový zápas, místo 7 najednou jen 5 volných chatek a další a další... Celkový dojem - ubohost, snaha urvat co nejvíc a poskytnout co nejméně - už nikdy více ani na limonádu, zkažený víkend! Velkým obloukem okolo a rychle pryč :(!

RS Radost Vlastějovice

Bezirk: Kutná Hora
22. 08. 2011
Von: Lenka

Cauky,letos prvne jsme vyrazily na dovolenou pod stan a po dlouhem hledani jsem nasla kemp UNANOV,vyborna dovolena koupaliste super,radi se pristi rok vradime.